Η συνεργασία ανάμεσα στην Ιωνία Χανίων και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc θα συνεχιστεί για μία ακόμη σεζόν.
Επειτα από δύο εποικοδομητικές χρονιές στην Α’ Κατηγορία η Ιωνία θα συνεχίσει να στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προωθούνται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc.
Η Ιωνία Χανίων τη σεζόν που ολοκληρώθηκε παρουσίασε όμορφο ποδόσφαιρο, στηριζόμενη σε αρκετά νεαρά παιδιά από το Calcetto Fc και με την ίδια φιλοσοφία θα συνεχίσει να πορεύεται και στην επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, δίνοντας βάση στην ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών.
Το Calcetto Fc θα συνεχίσει να είναι ο “τροφοδότης” της πρώτης ομάδας της Ιωνίας και από τη Δευτέρα (27/05) θα ανακοινωθούν οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην Ακαδημία και στην ομάδα Κ16 και θα προωθηθούν, για να μπορέσουν να πάρουν σημαντικές παραστάσεις και να εξελιχθούν μέσα από ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Α’ Κατηγορία Χανίων.