Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto FC

Πάλεψε στο Κολυμπάρι το Καλτσέτο

Share

Παρότι πάλεψε το παιχνίδι, το Καλτσέτο δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Κολυμπαρίου απέναντι στον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

Η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη ηττάται έτσι για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία. Σίγουρα, τα επόμενα ματς είναι καθοριστικά και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να επανακάμψει.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι, σκοράροντας δύο γκολ με τον ίδιο παίκτη, τον Χαμζάι, στο 10’ και στο 23’, για να μειώσει το Καλτσέτο στο 25′ με το σουτ του Πρωτοπαπαδάκη μετά τη σέντρα του Πατεράκη. Ωστόσο, ο Ποσειδών κατάφερε να πετύχει το 3-1 στο 37’ με τον Χαριτάκη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 61′ με την κεφαλιά του Αστροπαλίτη στη σέντρα του Τσεσμελή. Επίσης, η ομάδα μας είχε δοκάρι στο 50′ σε εκτέλεση φάουλ του Δοντσίδη.

Διαιτητής: Χρυσός. Βοηθοί: Γαλάνης-Αντωνίου

Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών (Μανώλης Πηγουνάκης): Μπριώτης, Βόκας (89’ Θεοδωρογλάκης), Τσότσος, Κολοκυθάς, Κατωτικίδης, Χαμζάι, Τσαβαρής (86′ Γαλανάκης), Σκουμπάκης, Μαριανάκης, Χαριτάκης, Δοξάκης (65’ Μπαλαντινάκης)

Καλτσέτο (Γιώργος Αγγελάκης): Κοντεκάκης (46’ Ιωαννίδης), Πατεράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Καλαμαρίδης, Τσεσμελής, Κοκολάκης, Δοντσίδης, Σολινταδάκης (79’ Πόγκας), Αστροπαλίτης (67’ Πιπεράκης), Ζαχαριουδάκης (46’ Κωνσταντουδάκης), Κρεμασμενάκης