Βασικός και στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Παίδων (Κ17) βρέθηκε να είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, απέναντι στην αντίστοιχη της Βουλγαρίας.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας και νυν του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και πάλι στο αρχικό σχήμα, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο στάδιο “Χρίστο Μπότεφ”, της γειτονικής χώρας.
Ο Κουλιεράκης είχε και πάλι μια εξαιρετική παρουσία, βοηθώντας την Εθνική μας να έχει μια πολύ καλή απόδοση, με το παιχνίδι να έρχεται ισόπαλο με σκορ 1-1.
Ο Κουλιεράκης, όπως είναι γνωστό, αγωνίστηκε και την περασμένη Τρίτη (25/2) βασικός απέναντι στην ομάδα της Βουλγαρίας και όπως φαίνεται, υπολογίζεται σαν ένα βασικό γρανάζι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει των επισήμων υποχρεώσεων που το περιμένουν το επόμενο διάστημα.