Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto FC

Ισόπαλη στη Σούδα η ομάδα μας

Share

Μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, η ομάδα μας κατάφερε ν’ αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τη Β’ κατηγορία στο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στη Σούδα, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Καταρχήν, το άσχημο γεγονός ήταν ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Βαγγέλης Ιωαννίδης, υπέστη τραυματισμό στο 25ο λεπτό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη. Η ομάδα μας θέλει να ευχηθεί στο Βαγγέλη περαστικά και να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Από ‘κει και πέρα και με τον Τσινιαράκη να παίρνει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, το Καλτσέτο, κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του γκολ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από το Δημήτρη Δοντσίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κρεμασμενάκης. Το γκολ αυτό ισοφάρισε το προβάδισμα που είχε πάρει από το 7ο λεπτό η ομάδα του Ποσειδώνα με το τέρμα του Κατσιούλη.

Ο στόχος για το Καλτσέτο είναι στα επόμενα παιχνίδια να μπορέσει να έχει συνέχεια σε ό,τι αφορά τα θετικά αποτελέσματα και να μπορέσει να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής: Σαρής. Βοηθοί: Κουρκουμελάκης – Ε. Κουρκούνας

Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Λουλουδάκης, Ιβάνοφ, Καστρινάκης, Κάτσης (60’ Σκορδυλάκης), Σανδαλάκης, Μαρινάκης (71’ Μπομπολάκης), Κούσι, Αγγελάκης, Λεβεντέλης, Κουκάκης, Κατσιούλης (78’ Τσαγκάρης)

Καλτσέτο (Γιώργος Αγγελάκης): Ιωαννίδης (25’ λ.τρ. Τσινιαράκης), Δοντσίδης, Τζούγκαρης (77’ Ντάλλας), Σκουλάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Πατεράκης, Παντελάκης, Κωνσταντουδάκης, Κοπάσης (65’ Σταυρουλάκης), Ζαχαριουδάκης (79’ Πιπεράκης), Κρεμασμενάκης