Παρουσία αρκετών παιδιών διεξήχθη η προπόνηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καλτσέτο με τον Αλέκο Θεοδωρίδη (κάτω).
Ο προπονητής του δικτύου της ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και να μιλήσει με τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας, στους οποίους έδωσε σημαντικές συμβουλές για το ξεκίνημά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση για τα τμήματα 2005-06, 2007, 2008 υπό την επίβλεψή του, με τα παιδιά να δείχνουν αρκετή όρεξη και διάθεση, καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
Στο γήπεδο εκτός από τα παιδιά της Ακαδημίας, βρέθηκε σύσσωμο και το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας που βοήθησε με τη σειρά του στην ομαλή διεξαγωγή των ασκήσεων.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 2 (ΒΙΝΤΕΟ)
*Πατήστε πάνω στους υπογραμμισμένους συνδέσμους για να δείτε το βίντεο