Επιστροφή στη δράση και συνέχεια στις νίκες για την Under 16 του Calcetto fc είχαμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο του Αλικιανού απέναντι στην ομάδα της Δόξας Παχιανών με σκορ 5-0.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να απειλήσει την εστία μας. Μόλις στο 6΄άνοιξε το σκορ απο τα 11 βήματα ο Γοναλάκης μετά απο πέναλντι που είχε κερδίσει ο Μαρινάκης, στο 25΄ η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της με τον Πιτοπουλάκη που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 50′ ήρθε η σειρά του Κοτζαμιχάλη να σκοράρει και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 61΄ο Μαρινάκης με σουτ έκανε το 4-0 ενώ 4΄μετά ήρθε και το 5-0 μετά απο ωραία ενέργεια του Γεωργακάκη που ήταν και το τελικό σκορ. Με την νίκη αυτή η ομάδα μας παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η 11άδα της ομάδας μας:
Ντέντα, Αθανασάκης, Βενέτης, Κοντογεώργος (70΄Πνευματικάκης), Λαγογιάννης, Κοτζαμιχάλης (70΄Λουπάσης), Γοναλάκης, Γεωργακάκης, Αμαραντίδης (60′ Χαλκιαδάκης), Μαρινάκης (60΄Χατζηδάκης), Πιτοπουλάκης (45΄Κλάδης).